За Нас

Фирма Инсекта е създадена през 1991г. в зората на демокрацията в България. През годините фирмата укрепва и се развива успешно. Повече от 20 години ние сме на българския пазар за пестициди, торове и семена. През 2000г. фирмата започва да арендова земеделска земя. В момента обработваме над 20000дка в землището на с.Изгрев,с.Чернозем,с.Маломирово и гр. Елхово, където е седалището на фирмата.
Разполагаме със лицензирани складове за пестициди и минерални торове. Имаме складова база за зърно в с.Изгрев.
Фирма Инсекта е дистрибутор на мултинационалните компании Limagrain и Syngenta.
От създаването до днес имаме дългогодишно успешно партньорство с фирма Агротрейд ООД гр. София, BASF, като същевременно фирмата доставя всички препарати които са регистрирани на българския пазар. Освен пестициди ние доставяме и богата гама от неорганични торове на фирмите Евроферт АД, Тимак Агро, КВС Агро България и др., на които сме дистрибутори.
Предлагаме и други услуги, като третиране на посевите като използваме най-съвременна техника , кредитиране на земеделските производители, както и семепроизводство на семена от пшеница и ечемик на Limagrain.
Във фирма Инсекта работят над 30 служители, специалисти агрономи, счетоводители, механизатори и други, за които клиентът е най-важният.